What She Said

coaching testimonial

“I finally set my boundaries now, which I never thought was possible before. Soraya is good at holding space for my feelings and fears and told me that it's ok to feel what I felt. I realize me setting boundaries, is me respecting myself. And when I respect myself, then others can respect me as well. Soraya always hits the spot for me. I learned about myself more and more every time.”

Jengae Fairuz

“Soraya is heel scherp in het pin-pointen van aandachtspunten en geeft het vertrouwen om alles te kunnen zeggen. Tijdens de sessies heb ik veel tips gekregen voor zelf-acceptatie en om mezelf niet op de kop te geven. Hierdoor kon ik beter mijn sollicitatiegesprekken ingaan. De gesprekken helpen mij om dingen op een andere manier te zien, ze helpt mij om door te gaan met wat ik echt wil en daar mijn doelen in te bereiken.”

Marianne Krist

“Ik voelde me compleet in beslag genomen door angst waardoor ik niet durfde te dromen. Hiermee ging ik naar Soraya. Mijn grootste eye-opener was dat er heel veel angsten zitten op mijn kernwaardes. Dat ik ze niet durfde uit te dragen, terwijl dat hetgeen is waar ik voor leef. Soraya wist deze angsten er te laten zijn zodat er ruimte was voor mijn dromen. Tijdens de sessie voelde ik me langzaam openen en voelde ik me krachtig om aan de slag te gaan met werk wat mij energie geeft. De weken erna werkte ik op volle toeren aan mijn droom.”

Merel van der Wielen